Informiranost gosta – ključ održavanja i unaprjeđenja prodaje

Informiranost gosta – ključ održavanja i unaprjeđenja prodaje

Transformacija hrvatskog turizma u pogledu podizanja kvalitete smještaja i povećanja kvantitete i raznolikosti sadržaja te hvatanje koraka sa svjetskim trendovima potaknula je niz pozitivnih promjena. Jedan od osnovnih alata podrške prije, za vrijeme i poslije pružanja usluge u turističkoj i ugostiteljskoj djelatnosti svakako je i efikasno informiranje. Komunikacija u konkretnoj turističkoj ponuda razvila se do te mjere da nam je informacija dostupna uvijek i svugdje, posebno zahvaljujući strelovitom razvoju novih kanala distribucije informacija kojima se one plasiraju prema primatelju.

Više nije u pitanju gdje i kada informirati nego – kako. Zahtjevi i očekivanja gostiju u pogledu informiranja sve su veći, a agresivna komunikacija, naročito u vrijeme kada se gost odmara, nailazi na negativne reakcije. Osim potrebe za diskretnim i nenametljivim informiranjem gostiju, zakonska regulativa sve više uvjetuje obavezno informiranje u smještajnim i drugim uslužnim djelatnostima do te mjere da se za informaciju propisuje vrsta, mjesto, pozicija, veličina, oblik, boja, sadržaj i drugo.

Razumijevajući potrebe turističke i ugostiteljske djelatnosti i odnosne zakonske regulative, tvrtka Nova splet je formulirala ponudu različitih inovativnih rješenja kako uobličiti informaciju u slici ili tekstu i učiniti je uvijek dostupnom, u primjerenom formatu i na primjerenom mjestu, da bude vidljiva i čitljiva upravo zainteresiranoj skupini, onima kojima je namijenjena i kojima je najpotrebnija.

Display proizvodi tvrtke Nova splet su estetski prilagodljivi i funkcionalni elementi i sustavi koji olakšavaju prezentiranje, izlaganje, isticanje i informiranje zainteresirane skupine ili pojedinaca upravo u vrijeme i na mjestu KADA je efekt percepcije i prezentacije najveći.

Kontinuirani razvoj sistema izlaganja za javne, privatne, industrijske, uslužne, uredske i institucionalne prostore i potrebe te praćenje trendova u industriji pozicioniralo je tvrtku Nova splet u red vodećih domaćih distributera i proizvođača jedinstvenih sustava i dijelova za izlaganje, isticanje i informiranje u vezi proizvoda, usluga i informacija.

Nova splet d.o.o.

  Blog - Sve