Ova Izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji su korištenjem internetske stranice www.pos-display.hr prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka Nova splet d.o.o.

 Nova splet d.o.o., kao pružatelj usluga internet stranice www.pos-display.hr, ozbiljno shvaća zaštitu Vaše privatnosti i ulaže maksimalne napore kako bi zaštitilo Vaše podatke. Za lakše razumijevanje koje podatke prikupljamo i kako se njima koristimo, pažljivo pročitajte ovu Izjavu o povjerljivosti.

 Prikupljamo dvije vrste podataka o korisnicima internet stranice www.pos-display.hr: identifikacijske osobne podatke i identifikacijske neosobne podatke. Identifikacijski osobni podaci odnose se na pojedinog krajnjeg korisnika i osobu kranjeg korisnika. Prilikom registracije na internetskoj stranici www.pos-display.hr ili ispunjavanjem bilo kojeg drugog obrasca koji se odnosi na bilo koju vrstu upita, za potrebe kupnje proizvoda te komunikaciju s korisnikom, možemo Vas zatražiti određene osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj, elektronička adresa i sl., među ostalim i radi identificiranja Vaše povezanosti s pravnom osobom koju predstavljate.

 Identifikacijski osobni podaci mogu se u jednom trenutku unaprjeđenja funkcionalnosti i ponude na internet stranici www.pos-display.hr odnositi i na provođenja financijskih transakcija, ovisno o odabranom modelu naplate. Financijske usluge mogu pružati pridružena društva i treće strane.

 Internet stranica www.pos-display.hr izričito se u svakom smislu ograđuje od korisničkih podataka prikupljenih na internetskim stranicama trećih strana, kojima bi se moglo pristupiti s internet stranice www.pos-display.hr, što podrazumijeva svako isključenje odgovornosti internet stranice www.pos-display.hr u tome smislu.

 Vašim osobnim podacima koristit ćemo se isključivo radi odgovaranja na upite i savjetovanje, izdavanja ponuda i računa, kontaktiranja u svrhu provjere zadovoljstva korištenjem proizvoda partnera te ćemo Vas, složite li se s time, obavještavati o svim novostima i zbivanjima u našem poslovanju i na našoj stranici www.pos-display.hr putem službenog newslettera kojeg od nas povremeno možete primiti.

 Identifikacijskim osobnim podacima koristimo se i kako bismo unaprijedili rad internetske stranice www.pos-display.hr, poboljšali svoju ponudu proizvoda i usluga na tržištu, poboljšali svoje oglašivačke i promocijske napore, ispitali Vaše iskustvo s trećim stranama te analizirali uporabu internetske stranice www.pos-display.hr. Identifikacijskim osobnim podacima možemo se koristiti i za provedbu administracijskih zadataka, uspostavljanje kontakta s Vama, poštovanje ugovora s Vama, uključujući Uvjete korištenja i izjave o povjerljivosti podataka naše internetske stranice, rješavanje problema, poštivanje odgovarajućih zakona, kao i suradnju s ustanovama odgovornim za provođenje zakona.

 Internetska stranica www.pos-display.hr ograđuje se od eventualnog korištenja osobnih podataka od strane drugih osoba u bilo koje druge svrhe osim navedene, stoga ne može biti odgovorna za eventualnu štetu.

 Identifikacijskim neosobnim podacima koristimo se za rješavanje problema, administriranje internetske stranice www.pos-display.hr, poboljšanje kako naših oglašivačkih i promocijskih rezultata, tako i rezultata naših poslovnih partnera, poboljšanje naše ponude proizvoda i usluga na tržištu, analizu trendova, prikupljanje demografskih podataka, analizu sukladnosti s pozitivnim propisima i suradnju s ustanovama odgovornim za provođenje zakona. Ove podatke možemo dijeliti i s našim ovlaštenim pružateljem usluga i oglašivačima kako bismo izmjerili ukupnu učinkovitost našeg online oglašavanja, sadržaja i programiranja.

 Nova splet d.o.o. prikuplja informacije koje utvrđuju identitet korisnika. Kada je korisnik uključen u određene aktivnosti na internetskoj stranici www.pos-display.hr, kao što su pregled stranice i funkcionalnosti, otvaranje korisničkog računa/registracije, slanje upita ili naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija i slično, od korisnika se traže određene informacije kao što su ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefonski broj te druge s tim povezane informacije, a u svrhu realizacije usluga korisniku, provedbe administrativnih zadataka, uspostavljanja kontakta s korisnikom, poboljšanja naše ponude, usluga te promocijskih rezultata.

 Koristimo kolačiće (cookies) da bismo identificirali koje se stranice koriste, što nam pomaže pri analizi podataka o posjećenosti internet stranice, kako bismo poboljšali funkcionalnost naše stranice te postigli bolje uvjete korištenja za same korisnike. Prilikom Vaše posjete, automatski se zabilježe opći podaci (internet pretraživač, broj posjeta, vrijeme provedeno na našim stranicama i slično).

 Možemo pohraniti Vaše podatke kod društava ili trećih strana koje su ovlaštene za prikupljanje i pohranu podataka radi sigurnosti podataka. U to se ubrajaju i serveri na kojima se čuvaju podaci i baze korisnika. Internetska stranica www.pos-display.hr ni u kojem slučaju nije odgovorna za bilo kakvu štetu koja može nastati bilo kakvim lošim osobinama, greškom, izuzećem, prekidom, brisanjem, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, računalnim virusom, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa ili bilo kakvom drugom radnjom koju mogu uzrokovati ovlaštena društva ili treće strane kod kojih su pohranjeni podaci.

 Možemo podijeliti Vaše podatke radi naše zaštite i zaštite drugih. Također možemo otkriti identifikacijske osobne podatke kada vjerujemo da će njihovo otkrivanje pomoći provođenju zakona ili je nužno kao posljedica sudskog naloga, da će osigurati sukladnost s ovom Izjavom o povjerljivosti podataka, Uvjetima korištenja naših internetskih stranica ili drugim ugovorima, zaštititi prava vlasništva ili sigurnosti ove internetske stranice, drugih korisnika ili drugih osoba.

 Vaše podatke možemo podijeliti s tvrtkama partnerima. Ukoliko s tvrtkama partnerima zajednički nudimo neke proizvode ili pružamo neke usluge one su definirane kao "pridružene tvrtke". Neke proizvode i usluge nudimo preko trećih strana. Ovi "Treći pružatelji usluga" provode određene aktivnosti u naše ime, kao što su slanje i distribucija administrativnih i promocijskih e-mail poruka, ispunjavanje narudžbi, isporuka paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte, administriranje natjecanja ili tombola, uklanjanje duplikata informacija na popisima klijenata, analiza podataka, pružanje usluga oglašavanja, osiguravanje rezultata pretrage i veze, obrada plaćanja kreditnim karticama, upravljanje internetskim stranicama tvrtke Nova splet d.o.o., rješavanje problema, pružanje korisničkih usluga i ostalo.

 Svojim identifikacijskim osobnim podacima na našoj internetskoj stranici možete pristupiti pomoću svoje zaporke i elektroničke adrese. Preporučujemo da nikome ne otkrivate svoju zaporku.

 U slučaju bilo kakve promjene Vaših identifikacijskih osobnih podataka preporučujemo da se što prije nadopune ili izmijene. Možete zatražiti brisanje ili uklanjanje podataka o Vašem korisničkom računu, no kako čuvamo sve transakcije i podatke, ne možete izbrisati podatke povezane s prošlim transakcijama na našim internetskim stranicama ili kod ovlaštenih trećih strana. Uz to, možda nećemo uvijek biti u mogućnosti do kraja izbrisati sve Vaše podatke.

 Administrativne elektroničke poruke odnose se na korisničku aktivnost na internetskoj stranici www.pos-display.hr. Također, ova opcija uključuje mogućnost da nakon prvog upita korisnik može zaprimiti poruku dobrodošlice s podacima o prednostima i mogućnostima koje može iskoristiti na internetskoj stranici www.pos-display.hr. Primanje ove vrste poruka obvezno je te korisnik ne može isključiti opciju njihova primanja.

 Promotivne elektroničke poruke oglašavaju naše nove ili postojeće proizvode i usluge te aktualne akcije. Takve poruke šalju se korisnicima koji su se registrirali ili odabrali opciju slanja newslettera ili poslali barem jedan upit putem internetske stranice www.pos-display.hr. Ako ne želite primati takve poruke, u bilo kojem trenutku nakon prve zaprimljene poruke možete odabrati opciju otkazivanja primanja promotivnih elektroničkih poruka na način da pošaljete elektroničku poruku s takvim zahtjevom na adresu info@novasplet.hr ili odabrati opciju „unsubscribe“. U slučaju da nam se obratite, molimo Vas da navedete Vaše ime i prezime te elektroničku adresu.

 Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti naše internetske stranice. Ne prikupljamo ili zadržavamo informacije osoba mlađih od 14. godina te stoga ni jedan dio naših internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.

 Možemo osigurati područja na našoj internetskoj stranici gdje možete javno objaviti informacije o sebi, možete komunicirati s drugima ili ocijeniti proizvode, usluge i postaviti medijski sadržaj. Ove informacije mogu biti dostupne drugim korisnicima i tvrtkama, mogu se pojaviti na drugim internetskim stranicama ili web pretraživačima te stoga ove informacije mogu pročitati, prikupljati i koristiti i druge osobe. Na primjer, ako uz javni komentar navedete svoju e-mail adresu, mogli bi dobiti neželjene poruke. Nemamo kontrolu nad javnom objavom informacija i tko čita Vaše poruke, ili što drugi korisnici mogu učiniti s informacijama koje svojevoljno objavite. Stoga Vas molimo za oprez prilikom objavljivanja bilo kakvih osobnih informacija.

 Kako zbog prirode internetske mreže nijedan prijenos podataka putem interneta ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran, ne možemo jamčiti potpunu zaštitu bilo kojeg podatka prenesenog na internetsku stranicu ili s internetske stranice www.pos-display.hr. Iako provodimo komercijalno razumne mjere za zaštitu podataka i surađujemo s društvima koja čine isto, nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje bilo koje treće strane koja primi takve podatke i njima se koristi ili ih neovlašteno otuđi.

 Ova izjava odnosi se samo na korištenje podataka koje prikupljamo od Vas kao korisnika internetske stranice www.pos-display.hr. Druge internetske stranice kojima se može pristupiti putem internetske stranice www.pos-display.hr imaju vlastite izjave o povjerljivosti podataka, kao i načinima njihove uporabe. S obzirom na to da internetska stranica www.pos-display.hr ni na koji način nije odgovoran za načine i uvjete rada trećih osoba, preporučujemo vam da prije početka korištenja drugim internetskim stranicama pažljivo pročitate izjavu o povjerljivosti podataka tih stranica. U slučaju zaprimljene vjerodostojne potvrde kršenja prava i dokaza o pojavi bilo kakvih štetnih okolnosti, pristupom drugim internetskim stranicama putem internetske stranice www.pos-display.hr, upravitelj internetske stranice www.pos-display.hr će trenutno ukloniti link. Trenutno uklanjanje sadržaja odnosi se i na internetsku stranicu www.pos-display.hr, ukoliko su zaprimljene vjerodostojne potvrde kršenja prava i dokazi o pojavi bilo kakvih štetnih okolnosti ili sadržaja.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka u bilo kojem trenutku možemo izmijeniti objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave na internetskoj stranici www.pos-display.hr. Izmjena Izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na našim internetskim stranicama. Nastavak upotrebe ove internetske stranice od strane korisnika podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave. Naš je savjet korisnicima da s vremena na vrijeme iznova pročitaju ovu Izjavu o povjerljivosti podataka i prouče postoje li bilo kakve promjene.

Posjetom i/ili korištenjem naše internet stranice, registracijom/otvaranjem korisničkog računa korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima upotrebe internetske stranice www.pos-display.hr. Svako daljnje korištenje ove internetske stranice nakon eventualnih izmjena, podrazumijeva da korisnik razumije i prihvaća iste.

Nova splet d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Nova splet d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi s povjerljivosti i privatnosti podataka, molimo Vas da nam pošaljete elektroničku poruku na adresu info@novasplet.hr. Ako se ne slažete s ovdje navedenim sadržajem Izjave o povjerljivosti, napustite ovu internetsku stranicu, nemojte joj pristupati i koristiti se istom.

Ova Izjava stupa na snagu dana 02.12.2015.

U Zagrebu, 02.12.2015.

Nova splet d.o.o.

Uprava

 

NOVA SPLET d.o.o. za trgovinu i usluge, Slavonska avenija 26/1, 10 000 Zagreb, Tel.: 00385 (0)1 6064 555, Fax: 00385 (0)1 6064 556, e-mail: info@novasplet.hr, OIB: 65670165979, MB: 3804755, MBS: 080110875, IBAN: HR6823600001101277006, SWIFT: ZABAHR2X, Registracija: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-14/21170-6, Temeljni kapital u visini 68.000,00 Kn uplaćen u cijelosti, Banka: Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10 000 Zagreb, Članovi Uprave: T. Balen, M. Čukman.

  Uvjeti - Sve